Press "Enter" to skip to content

Var ska man resa i höst?

Idag när jag öppnade dörren möttes jag av en riktigt kylig vind. Det var första gången denna sommaren som jag blev påmind om att det finns en höst som väntar runt hörnet. Jag som inte alls är redo att släppa sommaren. Det har verkligen varit en bra sommar i år. Även om jag måste säga att det faktiskt inte har varit någon hel vecka med tryckande värme då man behövt ligga i skuggan och längtat efter ett dopp i havet. Det kanske är därför jag inte riktigt är redo att släppa sommaren än.

Igår ägnande jag några timmar på kvällen att surfa efter en ny resa. Ska det snart bli höst måste jag bara ha en resa att se fram emot. Känslan när man bokat en resa är den bästa. När man har något härligt att se fram emot. Frågan är bara var man ska åka. Har ni kanske några tips? På min lista nu står det många olika förslag:
1. Gran Canaria, Madeira och Cypern. Här får jag lite sol och värme
2. London, Wien, Budapest eller Krakow. Är ju alltid trevligt att resa till en stad.
3. Palma eller Barcelona. Stad och lite sol är ju aldrig fel.
4. Reykjavik. En stad som alltid finns på min ”jag vill resa till-lista”.

/Marie

One Comment

  1. Engtihlening the world, one helpful article at a time.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *