Press "Enter" to skip to content

Sommarkonsert på Gröna lund – jag tror jag är kär!

Jag är mitt i publikhavet. Musiken flödar ut och  publiken är igång. Jag är på sommarkonsert på Gröna Lund och det är verkligen på tiden då nästan hela sommaren har passerat.

Jag vet inte varför men på något sätt tycker jag alltid att man känner sig lite småkär under en bra konsert. Jag blir liksom förtrollad på något sätt. Idag är det Johnossi som spelar och konserten är fantastisk. De spelar låt efter låt man känner igen och lyckas förmedla den där känslan man vill ha. Vill du se ett smakprov på konserten, gå in på mitt instagramkonto och kolla 🙂

För ynka 240 kr (om du köper Gröna kortet) kan man faktiskt gå på konsert hela sommaren. Det tycker jag är riktigt bra. Jag ska verkligen se till att komma iväg på en till innan sista konserten i september spelas.

Efter konserten kan jag och min kompis inte låta bli. Är man på Grönan måste man ju åka en åkattraktion åtminstone. Vi går till biljettluckan och köper biljetter för att några minuter sitta skrikandes i Jetline. En riktigt skön kväll helt enkelt!

För dig som inte hunnit med någon konsert än. Tips finns nedan och som du ser är det ett gäng konserter kvar!

25/8 Millencolin
26/8 Fat Freddyś drop
1/9 Elliphant
2/9 Mando Diao
8/9 Bo Kaspers orkerster
9/9 Troye Sivan
15/9 Anna Ternheim
16/9 Backyard Babies
22/9 Daniel Adams-Ray
23/9 Dada Life
29/9 Refused
30/9 Madness

3 Comments

    • This post has helped me think things thrugoh

  1. This is just the peefrct answer for all of us

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *