Press "Enter" to skip to content

Shopping i Barcelona – bästa res-skorna hittade!

Igår hade vi en fantastisk dag i Barcelona. Halva dagen ägnade vi åt att strosa runt i stan och shoppa. I Barcelona hittar du mängder av butiken omkring gatan La Rambla. Här hittar du allt från små butiker till välkända märkesbutiker. När man börjar bli trött i fötterna eller när energin börjar ta slut finns det mängder av caféer och restauranger där du kan ta en paus. Jag gjorde som jag brukar när jag är här i Barcelona och slank in på ett tapasställe och plockade åt mig några goda pintxos och ett glas rött. Är aldrig fel!

Dagens bästa köp blev ett par skor. Riktigt smarta skor och måste tipsa alla som reser mycket om dessa. När man reser på en weekreteresa har man ju ofta bara ett handbagage och sina 10 kilo. Där brukar jag alltid ha problem. Ofta vill man ta med sig ett par sköna skor att promenera i, ett par flip flops eller sandaler och ett par högklackade skor för kvällen. Helst skulle jag vilja ha med mig flera högklackade skor för att matcha kvällens olika kläder men får begränsa det till ett par för att få plats.

Och igår så går jag in i en liten skobutik och hittar de ultimata res-skorna! Ett par skor där du kan byta alla remmar till önskad färg. Man köper själva skon separat och sen köper du till hur många remmar du vill. Jag köpte svarta, rosa, grå och gröna remmar. Butiken jag köpte skorna i hittar du på gatan Llibreteria 22 och heter Nitanga. Har även en nätbutik men du köper skorna för cirka halva priset i butiken. Nätbutiken hittar du på www.pitangashoes.com. Helt klart bästa skorna för resan!

MrsM shopping skor Barcelona

One Comment

  1. Frankly I think that’s ablusotely good stuff.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *