Press "Enter" to skip to content

Restips och bloggandet

Nu har jag bloggat ett tag och det är verkligen kul att få dela med sig med de restips som jag samlat på mig genom åren. Jag har nu även skapat en Facebooksida samt ett Instagramkonto, följ mig gärna där också. I dessa kanaler skriver jag alltid när ett nytt resereportage är publicerat.

Jag har nu runt 500 följare på Instagram och hoppas att jag kommer i kontakt med fler resugna framöver. Jag följer själv många resebloggare och det är så himla kul att ta del av deras resor och inspireras. Min lista över platser jag vill resa till ökar för varje dag. Idag har jag också registrerat mig på svenskaresebloggar. Det är en samlingsportal för svenska resebloggare. Jag hoppas på många härliga erfarenhetsutbyten framöver genom detta nätverk. Ser fram emot en spännande framtid med många härliga resor!

8 Comments

 1. Härligt att du kommit igång på riktigt! Bloggandet har upp och ner perioder som allt annat – men mest är det trevligt och givande!

  • info@mrsm.se info@mrsm.se

   Ja, det känns riktigt kul 🙂

   • Superior thinking demaestrotnd above. Thanks!

  • Free knowledge like this doesn’t just help, it promote deocmracy. Thank you.

 2. Moa Moa

  Kul! Har precis också börjat dela med mig!

  • Kul, då ska jag kolla in din sida 🙂

   • Th’tas going to make things a lot easier from here on out.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *