Mrs M

Följ med mig, Mrs M på mina resor och ta del av mina erfarenheter och tips. Välkommen.

Restips och bloggandet

Nu har jag bloggat ett tag och det är verkligen kul att få dela med sig med de restips som jag samlat på mig genom åren. Jag har nu även skapat en Facebooksida samt ett Instagramkonto, följ mig gärna där också. I dessa kanaler skriver jag alltid när ett nytt resereportage är publicerat.

Jag har nu runt 500 följare på Instagram och hoppas att jag kommer i kontakt med fler resugna framöver. Jag följer själv många resebloggare och det är så himla kul att ta del av deras resor och inspireras. Min lista över platser jag vill resa till ökar för varje dag. Idag har jag också registrerat mig på svenskaresebloggar. Det är en samlingsportal för svenska resebloggare. Jag hoppas på många härliga erfarenhetsutbyten framöver genom detta nätverk. Ser fram emot en spännande framtid med många härliga resor!

« »

© 2019 Mrs M. Tema av Anders Norén.