Press "Enter" to skip to content

Full av reseinspiration efter fredagens Travelblog-event

I fredags var jag på Nordic Travelblog Event och träffades massor av härliga resebloggare. Förutom att få en hel del inspiration av mina bordskamrater fick vi även lyssna på bland Tel Aviv, Flanders och Florida Keys & Key West. Jag som älskar att lyssna på restips befann mig just då i himmelriket. Min bucketlist blev bara längre och längre allt eftersom kvällen gick. Förutom massor av resinspiration delades även en hel del priser ut till flera bloggare. Stort grattis till er alla som tog hem kvällens vinster!

Mrs M frukapten Travel blog Event Sheraton

På bilden : Mrs M och Frukapten

4 Comments

 1. Ja visst blev reseönskelistan längre. Så himla bra och inspirerande event. Tack för världens bästa sällskap! 🙂

 2. Fantastisk kväll och otroligt bra ordnad. Håller med om att även min bucketlist fick några extra punkter att bocka av framöver. 🙂

 3. Så kul att träffa dig! Och (bok)bilden gör mig glad 🙂

  Ha det underbart i Thailand när det är dags!

  Hälsningar Rosita

  • info@mrsm.se info@mrsm.se

   Detsamma! Jättekul att träffas och kul att du gillar bilden 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *