Press "Enter" to skip to content

En ny slags resa

I år har jag gjort en ny resa som jag aldrig gjort tidigare. Jag har startat företag och tagit fram ett nytt varumärke som heter MOJ SWEDEN. Som ni förstår har det tagit en hel del tid både från min reseblogg och Instagramkonto där jag delar mina resebilder och berättelser. Även om det tagit mycket tid så är det ju härligt med drömmar. När man väl börjat tänka på något, om det så är ett resmål eller ett projekt måste man ju bara tillslut göra något åt den där idén man har. Man liksom vet med sig när den surrat där inne i huvudet för länge, att den snart måste få komma ut om man inte ska bli tokig. Man bara måste få prova och se vad som kommer att hända. Vad har du för drömmar?

Även om mitt företagande tagit mycket tid från mitt resande och bloggande har jag ändå gjort några fantastiska resor. Jag har bland varit på Mallorca, i Sofia i Bulgarien och även på en underbar vinresa i Italien. Och snart är det även dags för en skidresa. Jag lovar att jag ska försöka ta mig tid och ska skriva om dessa resmål. Har en hel del härliga tips att dela med mig av! Men sen har jag också blivit ett företag rikare, vilket känns helt fantastiskt. Och jag förstår att du kanske blir nyfiken på vad det är. Mitt nya varumärke MOJ SWEDEN kommer att sälja grymt snygga skötväskor. En sådan där väska jag själv hade velat ha under min föräldraledighet. Snygg i hög kvalitet samtidigt som den är praktisk. Kolla gärna in våra bilder på Instagram (mojsweden).

Lovar att dela med mig mer snart igen. Ser verkligen fram med spänning mot mina alla slags resor här i livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *